Privat rengøring i Nørresundby

Dit oplagte valg

Få en aftale om privat rengøring i Nørresundby

Rengøring er tidskrævende, ensformigt og hårdt. Derfor ønsker mange at undgå at bruge tid på dette i hverdagen.

Er du en af dem, der har et ønske om at undgå det, er det heldigvis nemt. Er du bosiddende i Nørresundby, kan du blot overlade arbejdet med rengøringen til FSC Rengøring.

Vi tilbyder nemlig alle former for rengøringshjælp Nørresundby, hvorfor vi naturligvis også kan varetage rengøringen i din bolig.

Har du spørgsmål eller ønsker du at indgå en aftale om privat rengøring Nørresundby med FSC Rengøring, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre på enten tlf.: 29 86 47 43 eller mail: fsc-ren@fsc-ren.dk.

Brug mindre tid på rengøring i hverdagen

Ønsker du at se dig fri for at skulle gøre rent i hverdagen, kan du blot overlade det hele til os. Derved kan du bruge mere af din tid, som du ønsker at bruge den.

For nogen er det ønske om at bruge mere tid på kontoret, mens andre drømmer om mere tid, som de kan tilbringe med familien. Uanset hvad, er du garanteret, at du kan fri tid op ved at udlicitere din rengøring til FSC Rengøring.

Du får ikke blot mere tid i hverdagen, men undgår også den irritationsfaktor, at du skal klare rengøringen. For mange er det næsten det værste. Uanset årsagen, er du i hvert fald garanteret, at du undgår at gøre rent på egen hånd, ved at overlade det til os.

Få et professionelt resultat – hver gang

Ønsker du at spare tid i hverdagen, er det naturligvis oplagt at overlade rengøringen til andre. Fordelene er dog ikke kun begrænset til tidsbesparelsen.

Hos FSC Rengøring er vores rengøringspersonale erfarne og dygtige. Derved er du garanteret, at du får et professionelt rengøringsresultat hver gang vi har været på besøg. Vi efterlader nemlig aldrig et hjem, uden at det er skinnende rent.

Beslutter du at udlicitere din rengøring til FSC Rengøring, får du en fast person tilknyttet, som står for din rengøring hver gang. Det giver dig en tryghed og sikkerhed for en ensartet kvalitet gang på gang.

Fleksible og pålidelige

Vi vægter det meget højt at være fleksible, hvorfor vi ved indgåelse af aftalen skræddersyer en aftale, der harmonerer med din tidsplan og præferencer.

Desuden er det selvfølgelig også muligt at tilpasse det gang på gang, ligesom du også kan skippe en rengøring, i tilfælde af, at der skulle være behov for dette. Pålidelighed er også et parameter, der vægtes højt, hvorfor du er garanteret, at du altid får et professionelt resultat.

Hvad koster privat rengøring i Nørresundby?

Indgår du en aftale om fast rengøring minimum hver 14. dag, er timeprisen på 240 kr. ekskl. moms (300 kr. inkl. moms) plus et eventuelt kørselstillæg.

På to timer vil den ansatte normalt kunne nå følgende, hvis boligens samlede areal ikke overskrider 140 kvadratmeter:

  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning

Den endelige pris er derfor afhængig af flere forskellige parametre. Blandt andet har størrelsen af din bolig samt kravene til rengøring indflydelse på tidsforbrug og pris.

Bolig Job ordning

Regeringen har vedtaget at rengøring giver skattefradrag i følge bolig-job-ordningen. Bestiller du rengøring hos FSC rengøring, kan alt trækkes fra på din selvangivelse og du sparer derved: 30 – 40 % dette giver dig en netto-timepris på kun ca. kr. 200,- inkl. moms. Derved koster 2 timers rengøring hos FSC rengøring dig kun reelt ca. kr. 450,- inkl. moms og kørselstillæg. Vil du læse mere om bolig-job-ordningen.