Privat rengøring i Nørresundby

Dit oplagte valg


Få en aftale om privat rengøring i Nørresundby

Mangler du privat rengøring i Nørresundby.

Bor du i Nørresundby og mangler hjælp til din private rengøring, er vi din oplagte leverandør. Vi har lige så mange kunder i Nørresundby, som i Aalborg, se derfor kan vi udføre vores professionelle rengøring i Nørresundby med et lavt kørselstillæg. FSC rengøring vægter meget højt at være fleksibel og levere en grundig privat rengøring i Aalborg og Nørresundby, derfor har vi gjort meget ud af at have det bedste og dygtigste team af rengøringspersonale klar til dig. De har alle mange års erfaring og er meget vellidte af vores kunder. Du får hos os en fast person som kommer hos dig hver gang, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed for samme kvalitet.

Vi skræddersyr en aftale efter dine behov og du kan altid ændre dine ønsker eller springe over en rengøring hvis der skulle være behov for det.

Du kan læse hvad vores kunder siger om os, det kan ofte være dem der betyder mest i valget af leverandør til din private rengøring.

Du kan bestille det antal timer du ønsker eller aftale hvilke opgaver vi udfører hver gang.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille rengøring, er du meget velkommen til at kontakte Claus på tlf.: 29 86 47 43 eller mail: fsc-ren@fsc-ren.dk.

Hvad koster vores private rengøring?

Vores rengøring er på time-basis fordi vi beregner en høj standard af kvalitet. Endvidere får du den samme medarbejder hver gang, som møder i uniform og alle har ren straffe-attest.

Eksempelvis vil den ansatte på 2 timer normalt kunne nå:

(i en bolig på ca. 140 m2)

  • Standard rengøring af køkken
  • Standard rengøring af badeværelse
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Evt. afstøvning

Timeprisen er kr. 240 ekskl. moms/kr. 300,- inkl. moms. + evt. kørselstillæg. Prisen gælder ved fast tilmelding af privat rengøring minimum hver 14. dag.

For èngangsrengøring, se vores grundrengøring.

Se mere om kørselstillæg i dit område her.

Bolig Job ordning

Regeringen har vedtaget at rengøring giver skattefradrag i følge bolig-job-ordningen. Bestiller du rengøring hos FSC rengøring, kan alt trækkes fra på din selvangivelse og du sparer derved: 30 – 40 % dette giver dig en netto-timepris på kun ca. kr. 200,- inkl. moms. Derved koster 2 timers rengøring hos FSC rengøring dig kun reelt ca. kr. 450,- inkl. moms og kørselstillæg. Vil du læse mere om bolig-job-ordningen.