Privat rengøring i Klarup

Dit oplagte valg

Få en aftale om privat rengøring i Klarup

Vi kan hjælpe dig med privat rengøring i Klarup.

Bor du i Klarup og mangler hjælp til den private rengøring, er vi din oplagte leverandør. Vi har efterhånden en del kunder i Klarup og kan derfor udføre vores professionelle rengøring i Klarup nu med et lavt kørselstillæg. Derfor kan du som kunde hos os, få stort set samme pris på rengøringen som kunder i Aalborg. FSC rengøring vægter meget højt at være fleksibel og levere en grundig privat rengøring i Aalborg og Klarup, derfor har vi gjort meget ud af at have det bedste og dygtigste team af rengøringspersonale klar til dig. De har alle mange års erfaring og er meget vellidte af vores kunder, da vi også sørger for at du får en fast person som kommer hos dig hver gang.

Vi skræddersyr en aftale efter dine behov og du kan altid ændre dine ønsker eller springe over en rengøring hvis der skulle være behov for det.

Du kan læse hvad vores kunder siger om os, det er dem der betyder mest i valget af leverandør af din private rengøring.

Du kan bestille det antal timer du ønsker eller aftale hvilke opgaver vi udfører hver gang.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille rengøring, er du meget velkommen til at kontakte Claus på tlf.: 29 86 47 43 eller mail: fsc-ren@fsc-ren.dk.

Hvad koster privat rengøring?

Vores rengøring er på time-basis fordi vi beregner en høj standard af rengøring. Endvidere har du den samme medarbejder hver gang, som møder i uniform og alle har ren straffe-attest.

Eksempelvis vil vi på 2 timer normalt kunne nå: (i en bolig på ca. 140 m2)

  • Standard rengøring af køkken
  • Standard rengøring af badeværelse
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Evt. afstøvning

Timeprisen er kr. 240 ekskl. moms/kr. 300,- inkl. moms. + evt. kørselstillæg. Prisen gælder ved fast tilmelding af privat rengøring minimum hver 14. dag. For èngangsrengøring, se vores grundrengøring. Se mere om kørselstillæg i dit område her.

Bolig Job ordning

Regeringen har vedtaget at rengøring giver skattefradrag i følge bolig-job-ordningen. Bestiller du rengøring hos FSC rengøring, kan alt trækkes fra på din selvangivelse og du sparer derved: 30 – 40 % dette giver dig en netto-timepris på kun ca. kr. 200,- inkl. moms. Derved koster 2 timers rengøring hos FSC rengøring dig kun reelt ca. kr. 450,- inkl. moms og kørselstillæg. Vil du læse mere om bolig-job-ordningen.