Privat rengøring i Klarup

Dit oplagte valg

Få en aftale om privat rengøring i Klarup

Det er de færreste, der synes, at dagligdagens rengøring er en tiltalende del af hverdagen. Faktisk ville de fleste sandsynligvis gerne se sig fri fra den.

Det er selvfølgelig her FSC Rengøring kommer ind i billedet. Hvis ikke du ønsker at varetage rengøringen af hjemme på egen hånd, kan du blot overlade den til os. Derved slipper du ikke blot for bøvlet, men vil også få et professionelt rengøringsresultat – hver gang!

Er du træt af at bruge en stor del af din fritid på at holde hjemmet pænt og rent? I så fald skal du være velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 86 47 43 eller mail: fsc-ren@fsc-ren.dk, såfremt du ønsker rengøringshjælp Klarup.

Skinnende rent rengøringsresultat gang på gang

Søger du hjælp til privat rengøring Klarup, er vi din oplagte leverandør. Hos FSC Rengøring vægter vi det højt at være professionelle, fleksible og pålidelige.

Det vil sige, at du ikke blot er garanteret et skinnende rent rengøringsresultat hver gang. Du er også garanteret, at rengøringshjælpen foregår på dine præmisser, så det på bedste vis kan tilpasses din hverdag og tidsplan.

Vores rengøringspersonale er udelukkende bestående af dygtige personer, der har mange års erfaring og er vellidte blandt vores kunder. Ligeledes sørger vi for, at det hver gang er den samme person, der varetager rengøringen af dit hjem.

Vælger du FSC Rengøring får du ikke blot friet tid op i hverdagen, men kan ydermere nyde professionelle, rene rengøringsresultater, når vi har været forbi.

Få mere tid i dagligdagen – overlad rengøringen til os

Rengøringen kan være tidskrævende, hvorfor det blandt travle personer kan være et stressende element i hverdagen. Man ønsker naturligvis at holde sit hjem pænt og rent, men arbejdet skal passes, børnene skal hentes og bringes, og fritidsinteresserne kræver også sin tid.

Sidder du med et ønske om at få mere tid i hverdagen, er det oplagt at overlade rengøringen til os. Derved skal du hverken spekulere over eller bruge tid på at udføre rengøringen.

Den ekstra tid i hverdagen kan naturligvis bruges, som du mener den bedst er brugt. Du er selv herre over, hvorvidt det resulterer i en time ekstra på kontoret eller mere tid med familien.

Hvad koster privat rengøring i Klarup?

Vores timepris lyder på 240 kr. ekskl. moms (300 kr. inkl. moms) plus et eventuelt kørselstillæg. Prisen på rengøring af din private bolig afhænger derfor af flere parametre, herunder boligens størrelse, dine krav til rengøringen m.m.

Eksempelvis vil nedenstående kunne varetages i en bolig på omtrent 140 kvadratmeter på to timer:

  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af badeværelse
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Afstøvning

Førnævnte pris kræver dog fast tilmelding af privat rengøring minimum hver 14. dag.

Hvis ikke du ønsker en fast rengøringsaftale, men blot ønsker at bestille en éngangsrengøring, er dette også muligt. Her er prisen dog en anden.

Husk desuden, at rengøringen bestilt ved FSC Rengøring kan trækkes fra på selvangivelse. Derved sparer du mellem 30 og 40 procent, hvorfor netto-timeprisen lyder på omtrent 200 kr. inkl. moms for privat rengøring i Klarup.

Bolig Job ordning

Regeringen har vedtaget at rengøring giver skattefradrag i følge bolig-job-ordningen. Bestiller du rengøring hos FSC rengøring, kan alt trækkes fra på din selvangivelse og du sparer derved: 30 – 40 % dette giver dig en netto-timepris på kun ca. kr. 200,- inkl. moms. Derved koster 2 timers rengøring hos FSC rengøring dig kun reelt ca. kr. 450,- inkl. moms og kørselstillæg. Vil du læse mere om bolig-job-ordningen.