Privat rengøring i Aalborg

FSC rengøring er dit oplagte valg indenfor privat rengøring

Få en aftale om privat rengøring i Aalborg

Rengøring er sandsynligvis ikke noget, du finder synderligt flatterende, så hvorfor ikke overlade det til andre?

Ved at udlicitere rengøringen til andre, kan du frigøre tid til, hvad end du ønsker. Det kan være, at du ønsker at bruge en time ekstra på kontoret, men det kan også være, at du gerne vil have mere tid til familien.

Uanset hvad, er du i hvert fald garanteret at få mere tid i hverdagen, hvis ikke rengøring er et gøremål, du skal bekymre dig om.

Har du overvejet at udlicitere arbejdet med rengøring, er det derfor ikke noget, du skal tøve med at gøre. Ønsker du at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 29 86 47 43 eller mail: fsc-ren@fsc-ren.dk.

Få professionel rengøringshjælp i Aalborg

Leder du efter en pålidelig og professionel virksomhed, som du kan overlade din private rengøring til, er du kommet til det rette sted.

Hos FSC Rengøring er vi specialister i denne type rengøringsopgaver, hvorfor vi gladeligt agerer rengøringshjælp Aalborg for dig.

Ved at overlade rengøringen til os, er du garanteret et professionel, skinnende rent resultat hver gang, vi har været på besøg. Vi vægter det nemlig meget højt at være en på fleksibel og pålidelig leverandør af rengøring.

Af denne grund fokuserer vi meget på at have Aalborgs bedste hold af rengøringspersonale. Fælles for hele personalet er, at de har mange års erfaring og et hav af tilfredse kunder i hele Aalborg. Desuden sørger vi for, at det er en fast person, der varetager din rengøring hver gang.

Har du brug for assistance i forbindelse med privat rengøring Aalborg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid til rådighed, og skræddersyer gerne en aftale, der harmonerer med dine behov og ønsker. 

Hertil bryster vi os af en stor fleksibilitet, hvorfor du har mulighed for at ændre dine ønsker fra gang til gang, skippe en rengøring samt tilpasse rengøringshjælpen ned til mindste detalje.

Udliciter rengøringen og få mere tid i hverdagen

Der bør ingen tvivl herske om, at der er mange danskere, der har travlt i hverdagen. Karriere, børn, fritidsinteresser og socialt liv skal alt sammen passes.

Derfor kan det være svært at finde tid til den grundige rengøring i hjemmet, som de fleste egentlig værdsætter, men sjældent har hverken energi eller tid til. Heldigvis er der hjælp at hente hos FSC Rengøring, da du blot kan lade os varetage rengøringen.

Derved vil du få mere tid i hverdagen, som du kan bruge, som du ønsker. Samtidig er du også garanteret, at resultatet af rengøringen er suverænt gang på gang.

Hvad koster privat rengøring?

Timeprisen lyder på 240 kr. ekskl. moms (300 kr. inkl. moms) plus et eventuelt kørselstillæg. Den endelige pris afhænger derfor af boligens størrelse, dine krav til rengøringen mv.

På to timer vil vi eksempelvis kunne nå standard rengøring af køkken og badeværelse, samt støvsugning og gulvvask. Og er der tid til overs kan der også støves af.

Vær dog opmærksom på, at prisen kun er gældende ved fast tilmelding af privat rengøring minimum hver 14. Dag.

Ønsker du blot at bestille en engangsrengøring kan du se prisen her for under grundrengøring.

Kontakt os og få en pris på rengøring hjemme hos dig.
  Bolig Job ordning

  Regeringen har vedtaget at rengøring giver skattefradrag i følge bolig-job-ordningen.

  Bestiller du rengøring hos FSC rengøring, kan alt trækkes fra på din selvangivelse og du sparer derved:

  30 – 40 %

  dette giver dig en netto-timepris på kun ca. kr. 200,- inkl. moms.

  Derved koster 2 timers rengøring hos FSC rengøring dig kun reelt ca. kr. 450,- inkl. moms og kørselstillæg.

  Vil du læse mere om bolig-job-ordningen.